Форум объявлений города Киев

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Форум объявлений города Киев » Работа » Комірник-комплектувальник

Комірник-комплектувальник

Сообщений 1 страница 3 из 3

1

Комірник-комплектувальник
14 000 – 16 000 грн.

Ми пропонуємо:
-Офіційне працевлаштування з першого дня
-Зарплата двічі на місяць
-Графік роботи з ПН-СБ, 6/1 з 9:00—17:00
-Спецодяг відповідно до сезону
-Комплексні гарячі обіди
-Знижки на товари компанії
-Навчання та професійний розвиток

Вашими завданнями будуть:
-Розвантажувальні та завантажувальні роботи
-Збирання товару зі сканером
-Сортування/перевірка товару зі сканером
-Упаковка/відвантаження товару на філії компанії
-Приймання товару від постачальника/з філій
-Розкладка товару на стелажі

Зацікавила вакансія? Телефонуйте або пишіть за цим номером:
+380504100290
Наталія

2

А я зараз на завершальному етапі аспірантури та активно розглядаю можливості для старту моєї кар'єри в ІТ. Досліджуючи ринок, я помітив, що існує безліч платформ для пошуку роботи, але часто важко визначити, яка з них найефективніша для вакансій у сфері ІТ. Чи можете ви порекомендувати конкретні ресурси або платформи, де я міг би знайти актуальні вакансії?

3

ирена
Серед компаній, які заслуговують на вашу увагу, варто виділити галактика продуктова команія . Вона відома своїм інноваційним підходом до роботи та великою кількістю цікавих проектів у сфері розробки програмного забезпечення. "Галактика" активно шукає талановитих фахівців та пропонує конкурентні умови праці, можливості для професійного розвитку та роботу над проектами, які мають глобальне значення. Не менш важливо регулярно оновлювати своє резюме та портфоліо, бути відкритим до нових знань і не боятися запропонувати свої ідеї. ІТ-сфера цінує ініціативних та креативних людей, готових до постійного навчання, тому подумайте про це обов'язково.

Вы здесь » Форум объявлений города Киев » Работа » Комірник-комплектувальник