Добрый вечеер. Сейчас на улице жара и дома находится тоже не реально. Хочу дома кондиционер поставить. Кто может мне с этим помочь за адекватную цену.
совет
Сообщений 1 страница 7 из 7
Поделиться22023-07-30 15:30:12
так какие проблемы идите покупайте себе нужный кондер и там сразу и установку заказывайте. вот правда это может дорого стоить.
Поделиться32023-07-30 16:46:06
Ой как вы правы эта жара просто ужас. И в доме тоже жарко. И кондиционер тут просто спасение, так что хорошо что вы решили его себе дома поставить. Я себе его поставила и не жалею. А с установкой кондиционера мне прекрасно помогли сотрудники компании climat. Они в этом настоящие профессионалы и все делают просто на высшем уровне и по нормальной цене.
Поделиться42024-08-01 12:05:32
Мне тоже это сейчас актуально. Я тоже присматриваю варианты.
Поделиться52024-08-01 14:18:04
Я вам можу порадити, хто може виконати монтаж кондиціонерів в Івано-Франківську. Ми теж до них зверталися і дуже задоволені залишилися їхніми послугами. Виконали все дуже швидко та якісне, швидко та максимальтнор у встановлені терміни.
Поделиться62024-08-31 22:33:38
Після тривалого ремонту в будинку з'явилася потреба в кондиціонері, бо спека в кімнатах стала нестерпною. Мої спроби знайти оптимальну пропозицію в інтернеті поки що не дали результату. Може, хтось знає, де можна вигідно замовити кондиціонер?
Поделиться72024-09-01 19:19:29
Переїзд в новий будинок виявився чудовим початком нового етапу життя. З настанням спеки я зрозумів, що кондиціонер нам просто необхідний. Я вибрав модель з функцією очищення повітря в магазині кліматичної техніки https://tehno-climate.com.ua/ який не лише охолоджує, а й покращує якість повітря в кімнаті. Ще однією перевагою є можливість дистанційного керування через смартфон. Це дуже зручно, коли потрібно швидко налаштувати температуру перед поверненням додому. Класичний дизайн кондиціонера гармонійно вписується в наш інтер’єр. Я надзвичайно задоволений результатом і спокійно насолоджуюсь прохолодою.