Форум объявлений города Киев

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

подскажите

Сообщений 1 страница 5 из 5

1

здравствуйте. Мне нужно пройти полное обследование по женски, как вы считаете где лучше это сделать?

2

Пошли в любую больницу, проконсультируйтесь с ними. Они вам дадут направление и вы все сдадите бесплатно.

3

Добрый день. Я конечно не знаю кому вы обратитесь, но я хотела вам предложить пройти полное обследование и полное описание в клинике репродуктивной медицины в Украине. Вот например я наблюдалась и наблюдаюсь у них, хорошая атмосфера, опытные врачи. И здесь можно сдать очень много разных анализов, которые в других клиниках сдать нельзя.

4

Мене теж цікавлять зараз аналізи, які варто пройти?

5

Я хочу поділитися з вами корисною інформацією, яка може допомогти кожному зберегти своє здоров'я на довгі роки. Останнім часом я активно вивчаю різні ресурси, що присвячені медичним питанням, і натрапив на чудовий блог, де детально розглядаються аналізи крові, аналізи сечі https://thenellybean.com/  та інші лабораторні аналізи. Ця інформація дійсно допомогла мені зрозуміти, як важливо регулярно проходити медичні обстеження і слідкувати за своїм здоров'ям. Якщо ви дбаєте про своє здоров'я так само, як і я, то раджу заглянути на цей ресурс. Тут ви знайдете багато цікавої та корисної інформації, яка допоможе вам підтримувати своє тіло в гарній формі. Не відкладайте це на потім – ваше здоров'я вам дуже вдячне буде!