У мене в машині виникли дивні стуки та втрата потужності у автомобіля. Чи може це бути через проблеми з блоками циліндрів? Які ще ознаки неполадок? І куди краще звернутися до діагностики?
Розточка блоку циліндрів
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться22024-04-09 15:10:33
Так, можливо, дивні стуки та втрата потужності можуть бути пов'язані з проблемами блоків циліндрів. Зазвичай це супроводжується нестійкою роботою двигуна, вібраціями та іноді навіть димом із вихлопної труби.
Поделиться32024-04-09 15:12:56
Цілком можливо, проблеми з блоками циліндрів можуть спричинити подібні симптоми. Крім цього, зверніть увагу на підвищену витрату палива, можливі проблеми із запуском двигуна та незвичайні запахи з вихлопної системи.
Поделиться42024-04-09 15:17:55
Нещодавно, коли я їхав на роботу, відчув дивні вібрації та втрату потужності. Я зупинився біля цього сервісу, у якому можна зробити розточку блоку циліндрів двигуна в Києві https://dieselservice.kiev.ua/uk/servic … chka-bloku ціни виявились у них цілком демократичні. Несподівано стало зрозуміло, як важливо регулярно обслуговувати машину. Мені довелося залишити її на ремонт, але все зробили навіть швидше, ніж я очікував. Це непередбачені витрати, але безпека на дорозі для мене понад усе.